Gary Numan Tour Bus slår och dödar äldre man

Numan: “Vi är alla förstörda av den dödliga olyckan som involverar vår resebus tidigare idag”

Gary Numans turbuss slog och dödade en äldre man i Cleveland idag (24 september), The Blast och News 5 Cleveland-rapporten. Numan bekräftade nyheterna i ett uttalande som publicerades på Twitter. “Vi är alla fullständigt förödda av den dödliga olyckan som medför vår turbuss tidigare idag,” skrev Numan. “För tillfället kan allt vi tänka på är människorna drabbade av denna hemska tragedi och till dem skickar vi all vår kärlek.” Det är oklart om Numan var ombord då, enligt rapporten. Polisundersökningen pågår.

Numan var planerad att utföra ikväll i Cleveland’s House of Blues, men avbröt showen “out of respect.” Återbetalningar erbjuds vid inköpsplatsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *