Jane Birkin Utförs på Gucci Paris Fashion Week Show

Hon gjorde ett överraskande utseende att sjunga sin 1983-låten “Baby Alone in Babylone”

På måndag den 24 september levererade Jane Birkin en överraskning på Guccis Spring / Summer 2019 Paris Fashion Week-show på Théâtre Le Palace, Vogue-rapporter. Birkin steg från sitt främre radarstol för att sjunga 1983-låten “Baby Alone in Babylone” under showens paus.

Förra året delade Birkin ett nytt album som heter Birkin / Gainsbourg: Le Symphonique, som innehåller symfoniversioner av låtar av hennes sena samarbetspartner Serge Gainsbourg och ordnades av den japanska kompositören Nobuyuki Nakajima. Läs om Birkin och Gainsbourgs “Je T’aime .. Moi Non Plus” i “9 Pitchfork Staffers på deras Favorit Samarbeten av Musical Couples” på Pitch.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *