Veckans Lunch

Måndag 19/02

Kycklinggryta med chili, grönsaker och portabellosvamp

Fiskgratäng med vitvinssås och räkor

Chicken stew with chili, vegetables and portobello mushrooms

Fish gratin with white wine sauce and shrimp

Tisdag 20/02

Vegetarisk pasta med portabellosvamp

Köttfärslimpa med lingonsås och kokt potatis

Vegetarian pasta with portobello mushrooms

Meatloaf with lingonberry sauce and potatoes

Onsdag 21/02

Stekt pankopanerad rödspätta med rättika och chilisås

Köttfärs med filodeg, vitlök, paprika och fetaost

Fried panko paned plaice with black radish and chili sauce

Mince with filo dough, garlic, paprika and feta cheese

Torsdag 22/02

Torsk med smak av Italien, med soltorkade tomater och tapenade

VARJE TORSDAG – Ärtsoppa med pannkaka och sylt

Cod with Italian flavours, with sun dried tomatoes and tapenade

EVERY THURSDAY – Split pea soup with pancakes and jam

Fredag 23/02

Wallenbergare med potatismos och gröna ärtor

Fisksoppa på lax, torsk, musslor, räkor och aioli, samt dessert

Wallenbergare (veal) with potatoes and green peas

Fish soup with salmon, cod, clam, shrimp and aioli, plus dessert

 

Pris:

90:-

70:- (Kårmedlem)

Välkommen!